Zwart & de Leng Coaching

Verandering en optimalisering. Daar ligt de kern.

 
Karen Zwart

Karen Zwart

  • Doctorandus in de klinische Psychologie

  • Gz psycholoog en EMDR therapeut

  • Co-founder psychologenpraktijk Zwart en De Leng

  • Coach

 
Emma de Leng

Emma de Leng

  • Doctorandus in de klinische Psychologie

  • Gz psycholoog en EMDR therapeut

  • Co-founder psychologenpraktijk Zwart en De Leng

  • Coach

 

Studententijd

Aan het begin van onze studententijd in Utrecht was vooral een zaak van groot belang…waar ga je wonen?! Het liefst in een gezellig huis. Zo hebben wij elkaar ontmoet, de ene kwam bij de ander hospiteren en wij wisten het meteen! Een soort van liefde op het eerste gezicht maar dan in een vriendschap!

Zwart & de Leng

Na onze studie, vele jaren werkervaring opdoen en verschillende vervolgopleidingen, zijn wij in het diepe gesprongen. We hebben onze baan opgezegd en zijn praktijk Zwart & De Leng gestart. Het bleek een schot in de roos, de praktijk zat binnen no time vol en dat is nog steeds zo.

Gz-psychologie achtergrond

Onze achtergrond als Gz-psycholoog stelt ons in staat om het grotere plaatje te zien. Aan ons de taak om zaken helder te houden, streng te zijn wanneer dat moet, empathisch te zijn wanneer het kan. Humor, lichtheid maar vooral ook een scherp luisterend oor. Dat is wat wij bieden. Wij kijken niet zozeer naar wat er allemaal mis is, maar bouwen vooral voort op de natuurlijke sterktes en talenten die in jou als persoon aanwezig zijn.

Een eigen praktijk

Je zou kunnen zeggen dat wij per toeval ondernemers zijn geworden. Als je ondernemerschap omschrijft als gedreven zijn in je vak en risico durven nemen dan kunnen we ons daarin vinden. Wij zijn ondernemers omdat we doen wat we leuk vinden.

Waarom dan nu coaching?

Een andere tak van sport met een andere focus. Verandering en optimalisering. Daar ligt de kern. Met onze ervaring kunnen wij snel schakelen. Wij zien te veel mensen worstelen met thema’s die, zo is onze ervaring, met enkele heldere gesprekken te verhelpen zijn, mits deze op tijd worden ingezet.